Over ons

We're ZEECONTAINERS.EU

Containerwoningen

Wat mij bijzonder aanspreekt bij de zeecontainer in de vastgoedsector is de veelzijdigheid, het dynamische karakter en het persoonlijke contact. Door middel van Zeecontainers.eu wil ik samen met ‘het team’ proberen in te spelen op de grote behoeftes op de markt. Met Guwa Container Homes hebben we die ervaring opgedaan en door middel van Zeecontainers.eu gaan we dat uitbreiden.

‘’De starter op de woningmarkt heeft het lastig en krijgt het de komende jaren steeds moeilijker. Woningzoekenden vissen steeds vaker achter het net bij betaalbare huurwoningen, maar ook voor de ouderenzorg, arbeidsmigranten en studenten wordt het steeds lastiger geschikte woonruimte te vinden’’.

Deze problemen gaven mij genoeg beweegredenen om te kijken naar de markt, maar voornamelijk naar de oplossingen. Wij willen je laten zien hoe je in deze tijd met een zeecontainer duurzaam én modulair kan bouwen met een ‘kleiner’ budget in vergelijking met andere traditionele bouw.

We doen het met lef én met elkaar. En door vooral te proberen, van elkaar te leren en elkaar te stimuleren zoeken we naar nieuwe manieren van wonen. Uiteindelijk komt met Zeecontainers.eu mijn quote uit, namelijk: ‘’Ambitie is durven doen waar je goed in bent’’.

Handtekening_zeecontainers.eu
Arjan van de Watering
CEO & Founder Zeecontainers.eu & MURADO B.V.
Arjan van de Watering
CONTAINER KENNIS

Onze werkwijze

We zijn gespecialiseerd in zeecontainers. Of het nu gaat om een containerwoning of om een kantoorcontainer. Bij ons is het allemaal mogelijk. Aan de hand van een vrijblijvende offerte, welke we samen uitgebreid doornemen, komen we samen tot een gepaste oplossing voor jouw situatie. Daarnaast kijken we in dit gesprek ook naar jouw wensen en zullen we kijken of het technisch en bouwkundig mogelijk is, om jouw containerwoning te maken zoals jij wilt. Dankzij dit gesprek willen we ervoor zorgen dat je later in het proces niet voor onvoorziene kosten komt te staan. We begeleiden je door de stappen heen, van begin tot eind. Hierdoor hoef jij je helemaal geen zorgen te maken over jouw containerwoning.

Exclusiviteit
90%
Duurzaam ondernemen
75%
Advies
88%
specialismen

Markten waarin we onderscheiden

Tijdelijk en permanente oplossingen
Tijdelijke_en_permanente_containerwoningen_zeecontainers.eu
KLEEDLOKALEN | SANITAIRS | FITNESS
Event-, beurs- en bar containers
WERKPLAATSCONTAINER | schaft- en kantoorruimte
Onze partners

Samen sterker door kennisdeling

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue