Marktsegmenten

containerwoning_tijdelijk_permanent_zeecontainers
ONZE SPECIALITEITEN IN EEN NOTENDOP

Containerwoning

Een containerwoning maakt het bouwproces veel eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Dus waarom maandenlang bouwen als het weken kunnen zijn? Stel je ze voor als levensgrote legoblokken en je zult de enorme mogelijkheden en mogelijkheden gaan zien. Bouw een gebouw met één niveau of meerdere verdiepingen. Plaats er een in je achtertuin of bedrijventerrein en verplaats hem 10 jaar later naar een nieuwe plek. Als het gaat om bouwmethoden en bouwmaterialen zijn er weinig alternatieven die zo duurzaam, draagbaar en duurzaam zijn.

Een containerwoning is geen nieuw idee, maar vaak als mensen modulair denken dat tijdelijk en tijdelijk vaak rommel betekent. Maar een containerwoning betekent modulair gewoon flexibiliteit zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Voorgefabriceerde modulaire constructies zijn een meer veelzijdige en voorspelbare manier om te bouwen.

Modificaties

Container modificaties voor de evenementen, kantoren, sportgelegenheden, logistiek en bouw en infra.

Containerwoning

Ook voor een containerwoning kan je bij ons terecht. Zakelijke klanten kunnen we daarin voorzien van eventuele meubileringsdiensten of terugkoopmogelijkheden. 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Dé specialist in containers

Een containerwoning is een woonconcept dat gemakkelijk in kan spelen op de markt.  We groeien mee met de vraag op de woningmarkt en krimpen weer als de vraag afneemt. Voor de acute vraag naar huisvesting, maar ook voor een tijdelijk project of een permanente huisvesting.

We weten wat er speelt in de markt en waar de mogelijkheden liggen. Dit heeft ook geresulteerd in één van de eerste containerwoningen in Nederland met Hypotheek! Verkoop- en verhuur van containers, transport van containers en modificaties. Voor de modificaties zijn we gespecialiseerd in containerwoningen, container bar en kantoor containers. 

Ja, wij doen aan maatwerk, maar we hebben ook gestandaardiseerde oplossingen. Voor een ‘containerwoning’ maken we de constructieve delen en plaatsen we hem op locatie. Zo kan een eigen aannemer het afmaken en heeft u alles in eigen hand. 

Om een schone, veilige leefomgeving voor toekomstige generaties te behouden, moet het roer om. De realisatie van een circulaire bouweconomie in 2050 vereist dat we ontwikkelingen in gang zetten om grondstoffen zo lang mogelijk in de bouw te houden, dat nieuwe grondstoffen zo min mogelijk gebruikt worden, en circulaire en milieubelastende aspecten meetbaar en duidelijk zichtbaar worden.

Voor ons betekent het niets minder dan een volledige herbezinning op de wijze waarop wij een huis van zeecontainers ontwerpen, (ver)bouwen, gebruiken en weer hergebruiken.

LETS GET INSPIRED

Onze specialiteiten

Huisvesting
Specialist op het gebied van een containerwoning.
Bouw en infra
Voor jouw bouwplaats voorziening hebben wij de juiste bouw container.
Kantoren
Geen vaste werkplekken of aparte kantoren, juiste een flexibele kantoor container.
Sanitair- en kleedkamers
Mobiele sanitair units die voldoen aan jouw wensen
Evenementen
Jouw merk, product of boodschap letterlijk plaatsen op de zeecontainer bar.
Mantelzorg
Jij kiest de mantelzorgwoning, wij regelen de rest.
ZEECONTAINER MODIFICATIES EN ACCESOIRES

Een containerwoning nodig?

Vragen? Wij staan altijd klaar om je de beste service te bieden.

E-mail adres

Info@zeecontainers.eu

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue