Laswerk

laswerk_containers_containerwoning
laswerk_constructie_40ft_zeecontainer
Meedenkend in zeecontaineroplossingen

Laswerk

Bij ons kan je terecht voor laswerk van de zeecontainers. Ons las- en montagewerk is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. We beschikken over vele lasmethode-kwalificaties voor staal. 

Daarnaast werken wij voor permanente containerwoningen samen met onze constructeur BimFox. Wij leveren voor particuliere permanente containerwoningen de zeecontainers inclusief laswerk en transport met plaatsing. Wij hebben wel partners die de afbouw voor jou kunnen regelen! Overige modificaties kunnen vaak zonder constructieberekeningen. Informeer voor de mogelijkheden bij ons.

CONSTRUCTIEF DE EERSTE STAP

Gespecialiseerd

Er moet voornamelijk gelast worden wanneer er aan de constructie van de zeecontainer veel verandert wordt. Dit kan zijn doordat zeecontainers gekoppeld moeten worden of dat er veel raamoppervlakte moet komen. Hierdoor raakt de constructie verzwakt en moet die verzwaard worden om het gewicht te blijven dragen. Wij kunnen jou daarin adviseren!

Er zijn verschillende manieren om een zeecontainer in zijn oorspronkelijk constructieve staat te krijgen. Ook is dit afhankelijk van de opties die gekozen worden. Lassen ligt gemiddeld op €175,- tot €250,- per m2 zonder HEA balken. Uiteindelijk kan je het makkelijkste rekenen met hoe minder er aan de constructie gedaan dien te worden, des te goedkoper de zeecontainer is.

Ja, dat kan zeker. Wij kunnen de voorbereidingen doen zodat jij zelf of een bevriende aannemer het kan afmaken, hierdoor bespaar je ook op je budget. Voor permanente woningen leveren wij ook enkel het laswerk. Uiteraard kunnen wij deze ook plaatsen. De fundatie en grondwerkzaamheden zijn voor de klant zelf.

Greep uit onze collectie

Let's get inspired

Laswerk_constructie_zeecontainer
laswerk_40ft_zeecontainer_containerwoning
Modificatie_laswerk_zeecontainers
ZEECONTAINER MODIFICATIES EN ACCESOIRES

Een containerwoning
of unit nodig?

Vragen? Wij staan altijd klaar om je de beste service te bieden.

E-mail adres

Info@zeecontainers.eu

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue