Huisvesting

gemakkelijk verplaatsbare containerwoningen

Containerwoning

Als specialist op het gebied van een containerwoning ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee en geven je graag een antwoord op jouw
vraagstuk op het gebied van een containerwoning. Onze handige containerwoning is gestandaardiseerd en worden gemaakt in, en van, gemakkelijk verplaatsbare zeecontainers.
Hierdoor is de mobiliteit van een containerwoning erg hoog. Een containerwoning is gemakkelijk te verplaatsen van de ene locatie naar de andere locatie. Wanneer het gaat om
duurzaam bouwen zijn er weinig bouwmethoden die even duurzaam en draagbaar zijn als een containerwoning. Laat je daarom verrassen door één van onze oplossingen op het gebied van containerwoningen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

huisvesting_zeecontainers

“Bij Zeecontainers.eu willen we graag laten zien hoe je in deze tijd op een duurzame én modulaire manier kunt bouwen met een kleiner budget in vergelijking tot de traditionele bouw. Welkom in de wondere wereld van containerwoningen ”

Containerwoning

particulier en zakelijk een verschil

Bij ons maken we graag een containerwoning op maat. Of het nu gaat om  studentenwoningen of woningen voor arbeidsmigranten, statushouders of een kantoor aan huis, wij denken graag mee in de behoefte en zorgen dat de containerwoning voldoet aan jouw eisen. 

We creëren een woonconcept dat gemakkelijk in kan spelen op de markt. We groeien mee met de vraag op de woningmarkt en krimpen weer als de vraag afneemt. Voor de acute vraag naar huisvesting, maar ook voor een tijdelijk project of een permanente huisvesting. We begeleiden je graag door het hele proces.

Onze containerwoningen zijn gemakkelijk en snel te plaatsen. In de meeste gevallen kunnen we de containerwoningen binnen één dag plaatsen en aansluiten. Daarnaast is het ook mogelijk de containerwoningen aan elkaar te schakelen. Met, voor ons relatief kleine, aanpassingen zijn de containerwoningen helemaal naar jouw gebruikerswensen aan te passen. Het plaatsen van meerdere verdiepingen en het schakelen van de verschillende containerwoningen is één van de vele mogelijkheden.

Duurzaam ondernemen

GREEN, GREENER, GREENEST

Uiteindelijk zijn we vandaag de dag met z’n allen gewend dat maatwerk meer kost en dat duurzaamheid eigenlijk altijd duurder is. Eigenlijk zou het de nieuwe standaard moeten zijn. Bij een zeecontainer huis benutten we om deze reden de modulariteit en de duurzaamheid van de zeecontainer, zonder dat we ons verontschuldigen voor het feit dat het een zeecontainer is. We verbergen het beeld van de zeecontainer dan ook niet, we hebben de essentie van de container omarmd. Door onze circulair economische benadering is ieder project uniek en kunnen wij ervoor zorgen dat we een containerwoning kunnen ontwikkelen die volledig aan jouw wensen voldoet.

Wat kost een containerwoning?

Contacteer voor tijdelijke of permanente oplossingen!

De kosten voor huisvesting in een containerwoning zijn bij ons uiterst variabel. We zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van de containerwoning van jouw dromen. Een containerwoning van ons voldoet dan ook volledig aan jouw wensen. Daarom kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een zeecontainer huis die wij te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te e-mailen. We staan je graag over een containerwoning te woord.

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue