Contact

Ons team staat klaar om je verder te helpen.

Contact

Kunnen we je ergens mee helpen? We helpen je graag verder. Laat je gegevens achter en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact opnemen over de zeecontainers.

Bel ons

Klantenreceptie
+31 880 990 220

Openingsdagen

Maandag – Vrijdag
09:00 - 17:00

Hoofdkantoor

Barendrecht
Bijdorp-Oost 56

Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Ja, in beide gevallen kunnen wij ondersteunen. Samen met onze partners KOERS en MURADO kunnen wij je bijstaan in je vraag. 

Het hangt er af wat voor bestemming de container krijgt. is het bijvoorbeeld een container op eigen locatie of aangekochte locatie? Per locatie is de lokale wetgeving vaak ook anders. Op Omgevingsloket kan je precies zien hoe en wat er nodig is. 

De modificaties kunnen erg uiteen lopen. Het variëren tot het in maken van een loopdeur of gasdrukveren met kozijn of zelfs een complete woning. Contacteer dan ook voor de mogelijkheden. 

Ja! Wij werken met een vast bedrijf. Deze is gespecialiseerd in modulaire bouw en voornamelijk containers. Het mooiste is dat de eigenaar zelf ook in een containerwoning woont. Wij hebben hiervan prijslijsten.

Wij doen voor particulieren de modificatie. Dit houdt in dat we voor permanente containerwoningen de las, constructie- en transport werkzaamheden op ons nemen. Zakelijk zijn er andere mogelijkheden. 

We zijn gespecialiseerd in tijdelijke- en permanente huisvesting, kantoren, bouw & infra, sanitair en evenementen. 

Ja, wij kunnen ook de transport leveren. De containers kunnen altijd binnen 72 uur geleverd worden, waar dan ook in Nederland. Voor speciaal vervoer, zoals een dieplader, contact ons voor meer mogelijkheden. 

Hoge bomen vangen veel wind. Gestapelde zeecontainers ook. Zonder extra maatregelen kunnen containers maximaal twee hoog gestapeld worden. Wil je hoger stapelen? Maak dan gebruik van:

  • Twistlocks. Dit zijn tussenstukjes om containers onderling te koppelen.
  • Verzwaring van de onderste rij zeecontainers met bijv. zandzakken.
  • Kruislingse verbindingen tussen de zeecontainers

Deze is wisselend. Binnen de ‘containerwereld’ spreken we over een A, B of C kwaliteit. Afhankelijk van de levensduur en internationale transport die de container heeft gemaakt. Bij elk type containers kunnen we adviseren. 

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue