Constructie

constructie_berekeningen_zeecontainers.eu
Zeecontainers_constructiewerk
olena-sergienko-dIMJWLx1YbE-unsplash
Van A tot Z ontzorgt

Containerwoning

Voor jouw project is het belangrijk dat de constructie en de prijs van een containerwoning haalbaar zijn, of dat nu gaat om een enkele woning of een geheel complex. Daarom heeft Zeecontainers.eu al jarenlang een partner die specialist is op het gebied van zeecontainer- en staal berekeningen. Vanuit de schetsfase tot de oplevering kunnen wij hierin ondersteunen.

Dit ontwerpbureau is het eerste aanspreekpunt wanneer je van plan bent te gaan bouwen of verbouwen. Wij werken volgens de BIM methode. BIM staat voor “Building Information Modeling” en voor “Building Information Management”. En dat is precies wat wij doen. We ontwerpen 3D modellen en voegen in elke stap van het ontwerpproces informatie toe, tot aan de vergunning.

Door in een vroeg stadum alle informatie goed vast te leggen volgens open standaarden, kunnen alle partijen in de keten hier van profiteren. Wij maken gebruik van prijslijsten. Informeer voor een zeecontainer kopen prijs!

0 +

Jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de modulaire bouw, mogen ze zich terecht ook expert noemen. 

0 +

Projecten

Projecten vanuit staal-, hout en containerbouw voor zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Waarom kiezen voor zekerheid

Hoe werken ze?

Het schetsontwerp of structuurontwerp is de eerste “echte” ontwerpfase in het bouwtraject. In het schetsontwerp worden verschillende schetsen gemaakt om de wensen van de opdrachtgever visueel te maken en de mogelijkheden en onmogelijkheden van het bouwproject te verkennen. Op die manier weet je de zeecontainer kopen prijs.

Een voorontwerp of voorlopig ontwerp is een set van tekeningen en afbeeldingen, waarbij het programma van eisen volledig is geïntegreed. In deze fase wordt er ook vaak gekozen voor renders en een “walk through”. Tevens wordt er specifieker op de materie en haalbaarheid gekeken.

Het definitief ontwerp zijn de tekeningen en documenten die nodig zijn om vergunning aan te vragen bij de gemeente. Dit zijn onder andere de plattegronden, doorsnedes, details, constructieve berekeningen, bouwbesluit toetsing, bouwfycische berekeningen, energie berekeningen (EPC).

Het proces

Let's get inspired

ZEECONTAINER MODIFICATIES EN ACCESOIRES

Een containerwoning
of unit nodig?

Vragen? Wij staan altijd klaar om je de beste service te bieden.

E-mail adres

Info@zeecontainers.eu

Onze expertise

Wie is BIMfox?

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue