Modificaties

Onze expertise

Zeecontainer modificaties

Benieuwd naar de mogelijkheden bij modificaties? Als specialist op het gebied van modificaties aan de zeecontainers ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag met je mee en geven je graag een antwoord op jouw vraagstuk omtrent de zeecontainers.

Zo kan je een zeecontainer volledig laten modificeren tot een sanitaire zeecontainer, containerbar, kantoor of een containerwoning. De zeecontainers zijn 2,54 breed en kunnen in 6 of 12 meter geleverd worden. De hoogte verschilt in een HC (2,68 binnenmaat) of standaard zeecontainer (ca. 2,4 binnenmaat hoogte). De mogelijkheden zijn hierin eindeloos en informeer dan ook naar de mogelijkheden. Eigen tekeningen zijn dan ook makkelijk om mee sturen, omdat wij dan een goed beeld hebben van jouw zeecontainer modificatie! De zeecontainer is tegenwoordig dan ook veel meer dan alleen een vervoer product. Zo geloven wij dat het de uitvinding van de 19e eeuw was en dat de zeecontainer steeds meer geaccepteerd wordt middels zijn flexibele inzet.

Het kan mogelijk zijn dat u specifieke wensen heeft voor het gebruik van een bepaald type zeecontainer. Wij zijn gespecialiseerd in het modificeren van alle typen containers op basis van de unieke wensen.  De zeecontainer afmetingen kunnen variëren. Neem contact op voor meer informatie!

Modificaties_zeecontainerwoning_op_maat_zeecontainers
Quote

“Containeraanpassingen geven jouw zeecontainer meer gemak en conform. Wijzigingen aan de zeecontainers zijn zowel mogelijk voor nieuwe als gebruikte zeecontainers. Dit kan gaan tot lasconstructies., ramen en deuren of elektrische aanpassingen. Door de flexibele zeecontainer afmetingen is alles mogelijk.”

Gecertificeerd geleverd

Alles naar wens

Alle medewerkers hebben voor de modificering van jouw zeecontainers(s) de juiste kwalificering en de vereiste certificering om de zeecontainers op een dusdanige manier te modificeren dat alles naar jouw wensen gedaan worden.

Zodra de zeecontainer nog op transport gaat, moet de CSC- en ISO-certificering in acht worden genomen. De zeecontainer moet veilig transport van goederen vervoeren, waardoor zware modificaties mogelijk niet uitgevoerd kunnen worden. Krijgt de zeecontainer een andere toepassing zoals sanitair bar, kantoor of containerwoning, dan is volledig ombouwen geen enkel probleem.

Wil je dus de zeecontainer niet meer zichtbaar aan de binnen- of buitenkant, een andere kleur, inrichting of werking? Laat het ons weten en wij regelen de juiste zeecontainer afmetingen voor jou!

Welke mogelijkheden zijn er met zeecontainers modificeren?

BUILD, BUIld, BUILD

Uiteindelijk zijn we vandaag de dag met z’n allen gewend dat maatwerk meer kost en dat duurzaamheid eigenlijk altijd duurder is. Eigenlijk zou het de nieuwe standaard moeten zijn. Gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat gebruikte zeecontainers uitermate geschikt zijn voor modificatie en niet onbelangrijk ook goedkoper zijn dan nieuwe zeecontainers. 

Veelvoorkomende modificaties die wij doen zijn het het lassen van raam- op deuroppervlaktes, plaatsen van deur- en raamkozijnen, elektriciteit, isolatie, bestikkering, betimmeringen en afwerking. Maar ook het geheel uit handen nemen van een containerbar, kantoor of bijvoorbeeld sanitair is mogelijk. Zelfs een containerzwembad kunnen we in voorzien. Door de zeecontainer afmetingen ben je flexibel.

Enthousiast en een zeecontainer laten modificeren?

Contacteer voor jouw wensen

Ben je op zoek naar een containerbouwer die ervaring heeft met zeecontainers modificeren en heb je specifieke afmetingen en/of doeleinden, maar wordt deze niet standaard geproduceerd? Informeer voor de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Zeecontainers.eu kan de zeecontainers leveren, modificeren én op locatie afleveren. Neem gerust contact met ons op door te bellen of te e-mailen. We staan je graag te woord over de zeecontainer afmetingen!

ZEECONTAINER MODIFICATIES EN ACCESOIRES

Een containerwoning
of unit nodig?

Vragen? Wij staan altijd klaar om je de beste service te bieden.

E-mail adres

Info@zeecontainers.eu

Subscribe to our newsletter

Sign up to receive updates, promotions, and sneak peaks of upcoming products. Plus 20% off your next order.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue